kencing manis

Saya baru dpt result gula n result xbagus... doktor srh beli mesin bacaan gula sendiri kat farmasi.kena check 2mggu sekali...boleh hilang x kencing manis tu? Sapa ada pengalaman,please share 🙏 sangat2 risau sekarang sbb sngt awal baru 17weeks.

13 Balas

sy bl mesin bacaan gula 2 kt shopee..kt farmasi mahal..tp sblm guna sy bg nurse kt kkia tgk sama x bacaannya dgn mesin kt sana..ada beza skt je tp blh guna..lps bersalin alhamdulillah xde kencing manis dh..

4y ago

Senangkn..tmbh plk sy harapkn suami je yg bawa ke klinik..terpaksalh dia kluar keje sekejap2 sbb nk pegi kkia..mlm plk terpaksa pegi klinik swasta..skali cas rm10..nsb baiklh blh bt kt rmh..