GDM

Hi saya baru dapat tahu sy ada GDM or kencing manis bacaan saya 5.1... Any tips untuk turunkan bacaan isnin ni kena cuti ambik darah 3 kali hmmm ???....and kalau preggy mom ada gdm ni ada harapan tak bersalin normal?

15 Balas

5.1 kira takut2 juga tu , saya pun macam sis ..tapi saya dapat 1 cara dlm ni skg alhmdulillah bsp cantik

peria katak. blend dgn epal hijau.... buat jus.. mnm pelan pelan.. tak mampu byk.. mnm setengah cawan

kalau anak first emergency czer, anak kedua sngkut gdm boleh mintak ceaser tak?

Sya pn gdm, tiap bln kna wt bsp. Stakat ni wt bsp normal range.

5.1 tu normal lagi ditempat sy. Bacaan 7.8 ke atas baru tak okay..