Hilangkan kencing manis ???

Hi mommy sy ibu gdm time preggy.. lepas preggy minum air gula lagi then sangkut jugak kencing manis bacaan 7.8.. ada kata2 semangat cara nak hilangkan kencing manis ni ?? Hmm

4 Balas

once sangkut, it remain smpai bsalin. just jaga mkn. buat suku2 separuh. jaga bacaan bsp.

Maksud awak, awak dah bersalin dan disahkan diabetes?

6mo ago

Ya betul… tapi sy kena repeat amek darah sebb result betul2 border line..

sis repeat test tu lepas berapa bulan bersalin ye?

6mo ago

Selepas 6 minggu bersalin sis

Alahaii sipii betul result tu

6mo ago

Tulah betul2 border line result.. so kena repeat amek darah lagi