KENCING MANIS

Hari jumaat hari minum air gula kali kedua. Sangkut gdm. 😭 7.3. Isnin ni kena cek bsp da ambik darah 2 botol. Ada tips utk turunkan bacaan bsp tak? Betul ke kalau minum air lemon dapat turunkan paras gula?

1 Balas

makan nasi 1 sudip ja, banykkan sayur hijau, buah-buahan n ikan. 2 jam sblm nk cek bsp jgn mkn minum air putih shja. pas cek bsp blh mkn tp 2jm sblm cek bsp yg strusnya... yg pnting bnykkan minum air putih