Bolehkah kandungan awal bulan macam 5 weeks bersukan seperti bowling?

saya baru check upt & double line, scan belum nampak lagi sebab kandungan masih awal, cumanya bolehkah sy melakukan sukan lasak seperti bowling ? next week ada tournament bowling .

26 Balas

syg ank ke syg tournament.. ☺️ pilihan ditgn sendiri. 1st trimester mmg x blh angkat berat2 . bby dlm proses menempel lg. blm cukup kuat. risiko utk miscarriage mmg tinggi. sis berckp berdasarkan pengalaman dahulu.