new pregnant

Saya br tau saya mengandung itu pun check guna pregnancy test je, sy menyertai tournament bowling dan jadual kerja dan study pjj sy sgt padat. Adakah ini boleh membahayakan kandungan awal saya

2 Balas

kerja n study xde masalah kot. cuma klo bowling tu berat kn nk angkt beban tu lg2 awal pregnancy ni. cuba discuss dgn team bowling member klo boleh tukar org. take care.

Klau bleh kena kurangkan skit sbb awl2 nie kena jaga..Elakkan aktiviti2 berat..