Bowling

Can i play bowling during my pregnancy... i already 37 weeks... Any experience or suggestion... Btw, i play bowling since age 11years old

1 Balas

xde masalah rasanya kalau Ibu xde komplikasi lain spt cepat lelah, sesak nafas dan sebagainya. Keadaan ni juga sama kalau ibu mmg dah sedia fit b4 pregnant, kalau ibu nak jogging masa pregnant pun xde masalah. ade ibu x digalakkan utk jogging sebb keadaan fizikal yg x mantap.