Bolehkah kandungan awal bulan macam 5 weeks bersukan seperti bowling?

saya baru check upt & double line, scan belum nampak lagi sebab kandungan masih awal, cumanya bolehkah sy melakukan sukan lasak seperti bowling ? next week ada tournament bowling .

26 Balas

Untuk kebaikan better jangan la. Masih terlalu awal kandungan pun belum kuat tu. Nak dapat baby ni bukan mudah. If kita tak sedar kehadiran dia kat dalam lagi takpa tapi bila dah tau dia dah ada & pergi main atau buat kerja berat ke lasak ke dan terjadi apa apa kita juga yang akan menyesal nanti. Pergi bagi sokongan ja takpa tapi kalau nak main better jangan la. Bahaya. Apa pun tahniah. Semoga keduanya sihat selalu.