Bolehkah kandungan awal bulan macam 5 weeks bersukan seperti bowling?

saya baru check upt & double line, scan belum nampak lagi sebab kandungan masih awal, cumanya bolehkah sy melakukan sukan lasak seperti bowling ? next week ada tournament bowling .

26 Balas

Better jgn.. sy time pregnant bnde paling berat sy bt vacum n mop umah je..office bt aktiviti ape2 semua sy xjoin.. sy xpduli pn org nk ckp ape.. sy siap mntk wfh lg spnjg pregnant.. time pregnant kne jage diri btl2, sb kne jage baby dlm perut jgk..