Normal ke sakit pinggang kalau pregnant

Saya baru cek upt positif..tapi samar2 je line tu..tapi sekarang memang sakit sangat pinggang ni. Nak tunduk rukuk dan sujud waktu solat sakit. Normal ke kalau pregnant sakit macam tu? Duduk atau diri lama pun sakit..nak kena straight je badan..risau.. pregnant ni masih tak yakin sebab period lagi dua hari..takut harapan palsu lagi..huhu..

2 Balas

Sya begini juga.. bln 11.. sakit yg teramat sngt. last” masok bln 12 sya xdtng haid sdh.. smpai skrg. Alhamdulillah selepas hari ke 15 lmbt haid.. double line tpi samar”🥹

7mo ago

Hilang da skrg.. perut jak kdg” akn rasa krem

simptom pregnant lebih kurang sama mcm period. just tunggu smpai delay period baru test balik

7mo ago

itulah nak cek lagi sekali nanti..risau benda lain sebab kalau period tak pernah sakit macam ni..