Sakit pinggang

Normal kan sakit pinggang yg teramat2...nak rukuk utk solat pun sakit...pregnant 6minggu1hari

1 Balas

Normal mommy..mmg tangkap pinggang..dah sarat nnt lagi tangkap kuat..sy sarankan mommy solat guna kerusi..dlu sy mcm tu la..dr awal pregnant sampai nak bersalin mmg solat duduk..mula2 boleh lg bangun lepas tu rukuk & sujud dduk atas kerusi..lama2 terus solat cara dduk je sbb mmg xlarat nak dduk bangun..🥰

2y ago

Hehhee tahniah mommy..sy dlu pun pregnant kedua lembik habis..melepett jee siap pitam2..tapi tu la pengalaman kan🥰