sakit pinggang

normal ke asik sakit pinggang bila duduk,sakit tulang punggung smua la kadang nak jalan pun rasa siksa , baru 15 weeks pregnant. kadang rasa nak g klinik tapi takut misi cakap sakit pinggang tu normal la huhu

1 Balas

sy xda sakit pingganh wktu 15wks, 3rd trimester bru start rasa. tp mana la tau lain org lain simptonnya. cuma sy nk pesan kt sis, klu ada kemusykilan, sila la tanya straight kt doktor atau nurse wktu checkup tu.. xda salahnya.. klu dia kata normal xpe.. mungkin dia boleh bg ubat ke losyen ke utk kurangkn sakit.. sy pon 1st time mom, mmg sy byk citer kat nurse and doktor every checkup.. xkena marah pon.. klu doktor tu dia senyum je kata menda tu normal.. klu nurse sy siap share citer pasal ibu mengandung lain...