Pregnancy 2-3 minggu

Saya baru buat test pregnancy guna clear blue dan dia kata sy pregnant 2-3 minggu. Bila sepatutnya sy berjumpa dokter? Sbb ada kata kena tggu kandungan 2 bulan baru blh pergi?

5 Balas

Sy bt pregnntcy test 2mnggu lepas kluar keputusan 3+.. Sy bt scan dokter kata baru 4mnggu 2hari masa tu.. Then sy pegi kd, nurse bgi tarikh bln dpn baru bukak buku.. Kandungan 9w nnti.. Skarang masuk 6w dh.. Lgi 3w g bt buku.. Sy mkn asid folic beli farmasi je

2-3 mgu tu means 5w, certain org scan xnmpk pastu kecewa, jd nasihat sy mkn je asid folic dlu, jge pmknn, jgn buat kj berat, lpastu tu,agak2 da 8w bru g kk buat bku sorg kne appointmt dlu kot sy xsure

setengah klinik kne buat appointment buat buku pink check dkt qmed . tunggu kandungan dh 7 or 8 weeks boleh buat buku..boleh book appointment dulu .

Klu nk g scan swasta blh jer g dlu utk cnfirmkan kandungan brp week.. Then baru refer kk #TAPSupermoms

sis pergi klinik utk bt appoiment je. nnt nurse akn bg date utk dtg semula. skrgkn c19.