Keluar darahhhh???

Hi semua, 9/1/2021 saya check sendiri guna pregnancy test sebab dah lewat 2 hari period. Keputusan positive pregnant. Mengikut kiraan sekarang baru 4 weeks. Tapi hari ni keluar darah mcm period. Normal ke tak ye ? Sbb memang guna clear blue pregnancy test, dia keluar pregnant. Due date period sepatutnya 7/1/2021. Harap saya temui jawapan disini. Tak pergi klinik lagi until double confirm. #firsttimepregnant ##firstbaby

Keluar darahhhh???
2 Balas

sebaiknya pergi cek dekat klinik sis. Kalau sekadar keluar spotting itu normal. Tapi kalau keluar darah macam period itu tak normal kalau hamil.

3y ago

Semoga ada rezeki buat sis. Aamiin

bgus sis pergi hsptl...