pengesahan kehamilan

Saya baru buat test kehamilan dan keputusan adalah positif..bila ya sy perlu jumpa doktor untuk dapatkan pengesahan.. Maaf...xda pengalama...anak 1st

6 Balas

Ada yang terima 8 minggu ada yg 10 minggu ..tp g awal2 pun tak da masalah so Kk boleh la bekalkan folic asid smtra tunggu minggu kandungan yang boleh didaftarkn

Saya tahu first prenant tu.. Esokkn trus prgi klinik desa buat buku.. Tkde mslh.. Alhmdllh diprmdhkn

ikut klinik kesihatan area rumah awak. call dulu tanya. setengah kk 5 weeks dah boleh.

Dlu 2bulan.. Skrg nurse kata awal lagi baik.. Apa2 boleh kesan awal..

Skrg pun bole

8mggu boleh dah