Pengesahan Kehamilan

Bila ye waktu yg sesuai utk sy buat pengesahan di klinik tentang kehamilan saya? Saya lewat period dah 5hari. Then saya test ujian kehamilan di rumah. Result double line. Saya nak pergi checkup di klinik cuma risau terlalu awal

2 Balas

saya cek kat rmh samar-samar pastu cek kat hspital dan mmg positif dr kata masih baru..besoknya p kk dan cek bru 5w kna bgi asid folic smntra tgu hjg bln bru buka buku pink..

Slalunya bila da 6weeks ke ats sis bru g check klinik.. Kira dari hari 1st last period