Pengesahan kehamilan

Hi nak tanya, perlu ke kita buat pengesahan kehamilan bila dah test UPT positive?

2 Balas

Kalo upt dah positiv tu seelokknya gi doc 8 weeks ya sis. Elak pergi terlampau awal sbb xnampak apepun yg ada nnti stress je. Skrgg ni bykkan rehat je slagi sis xde spotting or bleeding semua okay insha allah

3y ago

puan maisarah.. ya betul. dtg kk bgtahu nak check utk pregnant. bgtahu nurse dah buat upt kt rumah dan +ve. nnti nurse akan lead kite lepas tu kene buat apa atau jumpe doc ke.

g scan la kt private n bw bukti scan kt kkia utk bkk buku..