Pengesahan kehamilan

Harga untuk pengesahan appointment

1 Balas

kalau d kk tempat sy,boleh walk in atau call klinik terdekat utk buat appt buka buku pink. klinik tempat sy ni senang je berurusan,sy whatsapp gambar urine test double line dekat nurse yg jaga area kg sy. bg tau sekali bila hari pertama haid terakhir,nanti nurse akan bg tarikh dtg klinik. tp ada sesetengah klinik mesti minta gambar scan dr klinik swasta.

2y ago

ya,kalau dah confirm pregnant boleh walk in ke kkia utk buat appt. nanti nurse akan beritahu prosedur utk buka buku pink