Nak Hamil

Saya baru berkahwin pada 15 / 09/ 2019, baru2 ne.. Saya haid tapi darah haid saya cuma keluar sedikit dan cuma berlangsung selama 2hari sahaja.. Haid saya yg bulan 8 jatuh pada 24hb.. Saya nak bertanya.. Adakah kemungkinan saya bunting pelamin?? Sebab saya selalu nya jenis haid tak teratur.. Susah saya nak tahu waktu subur saya..

1 Balas

Lepas kahwin pun hormon boleh tak stabul juga so kalau period jadi dua hari tu maybe sebab hormon . Melainkan awak dah check upt and result dia positif . Nak tahu mengandung ke tak satu je cara nya check upt . Kalau tanya doc pun doc tak tahu awak mengandung ke tak kalau tak buat upt