Baru bernikah

Assalamualaikum. Nak tanya yea.. Hurmm saya last period sebelum nikah 24/8 .. Nikah pada 15/9 .. Saya jenis kitaran haid tidak teratur.. Cicle period selalunya antara 35-45 hari.. Lepas nikah mlm pertama normal la bdarah kan.. Tp hari ke4 selepas nikah tu.. Ada kluar darah lagi selepas bersama.. Tp darah cuma sedikit dan berlangsung smpai 3hari ja.. Guna panty liner je sbb drh sikit sgt... Nak tanya itu spotting ke ataw mmg haid saya sbb kalo ikut calender haid saya awl seminggu kalo kira 35hari haid saya.. Check upt dh 2x tp negatif.. Tapi.. Sampai skg, saya masih tak period2 lagi selepas haid kluar sedikit tu..

2 Balas

Spotting lepas bersama kot sis. Lepas kahwin selalunya hormon berubah sikit. So period cycle ada lari2 sikit.

Biasa la tu sis , peruban hormon .

5y ago

Yeala kn.. Lg saya pon baru jgk bkahwin.. Byk masa lg nak berusaha.. Mudah2an cepat lekat ..xsabarnyee nak cium bau bby.. 😍