Nak hamil

Nak tanya.. Saya baru berkahwin pada 15 / 09 / 2019.. Dan baru2 ne, saya haid tapi darah haid saya hanya keluar sikit sahaja.. Tak perlu guna pad pon..berlangsung cuma 2hari dan kemudian stop.. Search kat google kata spoting.. Hurmm Adakah saya berkemungkinan bunting pelamin??

2 Balas

apa2 pun kena check pregnancy test tuk confirm pregnant atau tak

5y ago

O ye ke.. ? Sya tak check sbb ingt masih baru sgt 😅 sya cuma tbaca dari google je..

Boleh check pregnancy test dulu sis.