Cara kira waktu subur utk haid tak teratur.

Hi mommies. Saya baru berkahwin 3 bulan & kadang masih keliru untuk kira waktu subur😅 Waktu subur adalah 14 hari selepas haid ataupun 14 hari dari hari pertama haid.. dan haid sya juga tidak teratur setiap bulan😌 #tryingtopregnant #planningforafirstbaby

2 Balas

14 hari dr hari pertama period..kalau period tak teratur, nak mudah guna apps..boleh download apps flo..

14 hari untuk period tepat2 28-30 hari. Kalau period tak teratur belajar buat opk dan bbt. Boleh search