Rezeki tk disangka

saya baru berkahwin awl bulan julai tahun ni. saya syak saya mula pregnant bila period saya lmbt 2 hari. hari ni baru saya buat upt dan ianya +ve. fmily saya terkejut sbb awl ?? alhamdulillah saya dan husband happy sangat sebab memang kami teringin nak pegang baby sendiri. tapi yg merisaukn saya, saya bakal start kerja sebagai housemen pertengahan bulan ogos ni dimana memerlukan tenaga dan mental yang kuat. saya berharap sangat saya mampu mengekalkan kandungan ni dengan sihat. mohon doa ya ☺️

Rezeki tk disangka
43 Balas

Btw tahniah sis ☺ semoga di permudahkan segala urusan sis. Amin.