Susu botol

Saya baru ajar anak 3 bulan minum susu dalam botol. Tapi dia taknak . Tapi saya dah nak start kerja. Siapa tahu macam mana nak buat ? ?

3 Balas

Kena try and error. Tukar botol or puting. Bagi dia main2 and rasa puting tu. Will take time. Like me almost 10 botol and lain2 puting. Seminggu nak catch up. Depends on baby. And jangan lupa panjangkan doa. Good luck mummy

Cuba bagi dia waktu dia dah ngantuk masa nak tidur tu . InshaAllah

Try bagi guna sudu/cwn penyukat ubat/syringe dlu..Bagi skit2