Anak taknak susu botol

Anak saya dah 2 bulan lebih. saya nak ajar minum susu botol tapi dia taknak. Before this nak sekarang taknak pulak. Ada tips tak ? Tak tahu nak buat apa dah.

1 Balas

saya pun taktau sis . sebab anak pertama saya pun mcm tu .puas tukr botol susu ngn tukr jenama susu tp xberkesan dia ttap tolak . so trpksa je la saya DF dia spnuhnyaa .. skrang dah sthun 6bulan baru nk mnum dari botol susu tu pun sbb saya mmgndungkan ank kdua so susu bdn jadi sikit ..