senak perut

Saya baru 9mgu.. perut pon tak nmpk sgt.. tp bila mkn je tak boleh lbih sesenduk nasi. 1 pon dah terlebih.. lps makan perut rasa senak sgt.. penuh betul sedangkan mkn pon tak byk kandungan pon baru 9mgu..

2 Balas

Kita sama sis.. 9w..tp saya jenis kalau preggy perut cepat besar.. Skrg dah nmpk perut.. Tp mmg makan xlalu Sgt.. 1 senduk tu pun kurg kan lg Kdng2.. Asal lapik perut je.. Lepas mkn rasa senak. Kenyang.. Pdahal saya ni gemok juga.. Dlu mkn byk.. Preggy ni je x lalu mkan.. Tp normal je rasanya tu.. Awal2 ni mmg Mcm2 rasa x kena.. Jg makan je.. Jgn lasak. Byk rehat..

3y ago

Sama mcm sy.. Tp sy baru 7w lebih..