Berat Badan

Kalau sebulan naik 5kg.. Arytu saya nye berat 68kg. . Skrg 73kg.. Nurse kate berat sy naik mendadak.. Huhu.. Yeke.. ?? Mmg laa.. Minum susu.. Pastu perut pon makin besar.. Huhu dada pon makin besar.. Aihhh.. ? Sedangkan saya makan cm biasa je.. Xde plak mcm melahap sgt itu ini... Nasi pon xbnyk mane pon.. Kalau bnyk kang senak.. ??

1 Balas

Berat naik banyak tu sis😅 , mungkin kena minum air gula , takut terkena kencing manis .

5y ago

Haa tu laa.. Huhu..