Sakit pinggang

Saya baru 8w tapi tibe2 terasa sakit pinggang, pinggul sampai ke kaki.. Nak bring pun terasa sakit.. Normal ke. Camne nak kurang kan rasa sakit ni ye

4 Balas

sy dulu pom macam tu sis.. tapi sy setiap malam sblum tidur sy mintak suami sapu restyoil dkt tmpat yg lenguh2@ sakit.. alhamdulillah tak ada rasa lenguh2@ sakit sis😇 klau sis berminat boleh www.wasap.my/60138661354/nak-restyoil

kalau kes saya mmg begitu sejak mula pregnant. sehingga la trimester 3 skrg. saya tak tau Ada Cara nak kurangkan ke tak. saya buat tak tau je. Ada Kala nya tak boleh nak tidur sebab tak selesa.

masa awal prgnant mmg rse sakit pinggang skt badan smue...sy mtk tlg husband urutkan...bru bole tdo...pstu mnum susu...