Hi mommy, nak tanya boleh ke kita berurut ya? Sebabnya sakit sakit badan+pinggang sangat sangat.

Kaki tak bengkak tapi terasa sakit di tapak kaki+bahagian atas tapak kaki . Nak jalan pun agak susah sebab terasa sangat

1 Balas

hi mommy. tak salah nak berurut tp urutan yg lembut tau yg mmg khas utk ibu hamil. mommy boleh baca artikel ni jugak, ada sharing on how to reduce backpain dan sakit pinggang 😊 https://ifixphysiotherapy.com.my/sakit-belakang-dan-pinggul-dalam-kalangan-wanita-hamil-ini-yang-wajib-anda-lakukan/

2y ago

ha betul. sbb tu sy suggest cri yg mmg khas utk preggy mommy pasalnya kalau salah urut atau salah tekanan mengurut boleh effect pd baby ❤