Demam, Sakit Pinggang & Kaki terasa penat

Hi nak tanya. Dah 23w2d normal ke tiba tiba demam? Lepastu kaki pinggang rasa penat macam banyak sangat berjalan tapi tak berjalan sangat pun. Pinggang tu rasa mengeras je. Nak bongkok pun terasa. Mohon share #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Balas

Banyakkan bedrest. Terlalu penat tu. Lepas ni elakkan kepenatan ya. Pantau suhu. Jika demam tak kebah, segera jumpa doktor

1y ago

Tu lah tengah bedrest juga ni. Terasa sangat sampai nak tidur pun rasa tak tahu nak tidur position macam mana. Mungkinlah penat sangat tapi cuma buat kerja kat rumah je macam mop, menyapu, cuci tandas & jemur baju.

saya pun kne gejala ni

1y ago

awak dah berapa week? dah lama ke terasa sakit macam ni?