Sakit punggung dan Peha sampai kaki.

Hi mommy nak tanya. Normal ke 16week pregnant and tetibe terasa sakit punggung smpai ke kaki. Punggung tu rasa sakit sebelah je takleh nk duduk lama2 pinggang pun kdg rasa sakit jugak. First mom bnyk taktau #firstmom #16week

3 Balas

hi sis. normal macam tu sebab baby tengah nak membesar dalam kandungan. try check artikel ni untuk info & tips ye. https://my.theasianparent.com/kehamilan-trimester-kedua

ambil kalsium yg mncukupi sis...biasa kalau cramp2 ni kurag kalsium

sama sy pn cmtu..