Keputihan

Saya baru 7mggu pregnant.. Tp 2 hari ni ada keputihan yang berketul macam cheese keluar.. Sy baca keputihan jenis ni bahaya.. Nak kena terus pegi hospital ke? Appointment dengan dr lambat lg.. ??

2 Balas

kena jangkitan kulat ni..baik pigi hospital..tu hari sya dah kena,sebab kebersihan suami isteri kata doktor,tapi sya hanya keputihan takda lah sampai mcm chesee..doktor kasih masuk ubat kat dlm tu..besok2 cecair tu akan keluar lagi sekali dgn ubat tu..

5y ago

Takpe ke pegi hospital terus?Appointment dengan dr lama lagi.. Risau takut jadi pape.. Huhu

Gatal dan ada bau tak sis?

5y ago

Gatal..selagi dia tak keluar selagi tu rasa tak selesa.. Takde bau lagi.. Huhu