Keputihan first trimester

Hi Assalamualaikum. Maaf saya nak tanya, keputihan masa pregnant tu normal ke?masa awal detect pregnant saya takda lgsung keputihan, tapi start 10w lebih ada keputihan sampai skrg 12w..keputihan yg saya alami ni jenis watery + takda bau + color putih + sometimes keluar macam cottage cheese..normal ke tak ye?atau better jumpa doc?

1 Balas

better bgthu utk dorg abik sample n bg ubat keputihan ni blh jd jangkitan hingga ke gbs https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

Emm ok baik terima kasih