Keputihan

Assalamualaikum... Ada ketulan2 keputihan yang agk banyak keluar dari missv saya pagi ni..tak selalu dia keluar, tapi pagi ni nampak banyak dan berketul dari kebiasaannya.. bila baca artikel boleh akibatkan keguguran @ kecacatan pada bayi.. Saya kena terus pegi hospital ke tak ye? Sebab appointment doctor minggu depan.. ?

1 Balas

Boleh je sis p hosp awal..sllu doc akn cek klau sis rasa trganggu..dan drang akn bagi ubat utk kputihan..

5y ago

Tq sis 😊