Pregnant ke tak??

Saya baru 2 hari delay tapi rasa sakit perut2. Buat test. Dia keluar tanda samar mcmni. Tapi bila pegi klinik. Doctor buat urine test negative pulak

Pregnant ke tak??
70 Balas

Awal lagi baru delay 2 hari ...

Biasanya kena tunggu next period (bulan depan) sebab masih terlalu awal lagi.

Try again after 1-2 weeks

Awal sgt tu sis check

Macm sy sis 2 hari lewat tp sy xg check kat klinik sy buat urine test 2x yang pertama 2 line jelas sgt yg kali 2 tu samar .. tp sy rase kan sy mnengandung hihi

Sama mcm kita .

Sis check pagi2

sya beli yg nie

Cuba lagi dua minggu sis. Macam ade tu. Semoga dimurahkan rezeki. Dekat klinik kalau xconfirm memang dia cakap negatif. 😘

+ve tu sis