Pregnant ke tak 🥹

Hi. Nak tanya mommy semua. Period saya dah lewat almost 2 minggu . Test UPT kat rumah positive tapi bila test UPT kat klinik negative pulak 🥹 Saya dah test 4 kali sebelum tu, semua positive. Apa patut saya buat ?

3 Balas

Kalau awak track sendiri dah lebih 5 minggu, mintak kt clinic buat scan and beta hcg. Pegi clinic lain pulak hehe. Sy dulu ada clinic mmg taknak langsung check lepas upt -ve.. bila gi clinic lain, dorang scan terus nampak

Sis ke klinik lain / Buat blood test tp agak pricey / Tunggu lagi seminggu 2 sampai awk 7/8w ke so terus scan je senang

buat ujian darah.