Pregnant ke tak??

Saya baru 2 hari delay tapi rasa sakit perut2. Buat test. Dia keluar tanda samar mcmni. Tapi bila pegi klinik. Doctor buat urine test negative pulak

Pregnant ke tak??
70 Balas

2mggu lgi test blik.. insyallah ada harapan too

klu sakit perut berlarutan, kena g hospital

blh tunggu lagi 2 minggu baru cek blk...

Lepas 2minggu...sis check urine lg .buat waktu pg lps bgn tidur...

2 hari awal. Cuba tunggu hari 7 period delay. Test awal pagi. Saya punya dulupun samar macam tu

Msi terlalu awal lgi ni.. Cuba check lgi dlm 2 mnggu ..hrp2 good news 😉

Test lagi. Nnti lepas delay seminggu

Biasenya tunggu 2 minggu dari tarikh sepatutnya datang haid masa tu mmg clear..

Tnggu seminggu cek lg..sbb bru lg mgkin xnmpk..

Tunggu lg 2 minggu. Saya 1st pregnant mcm tu. Mula2 sakit pinggang.g cek air kencing doktor ckp just kencing kotor je. Tp dia suh dtg lg 2 mggu kemudian. Lps 2 mggu Sy cek sendiri je (malas g kk punya pasal), Alhamdulillah dpt 2 line 😍

5y ago

Sama la sis.. 😊