Period lewat 2 minggu, upt negative tetiba positive tapi keluar darah seperti period

Assalamualaikum. Nak mintak pendapat semua. Saya dah delay period dekat 2 minggu. Pada 27hb 11malam saya buat upt test negative. Keesokkan 28hb 7pagi saya repeat test naik double line tapi pada masa yang sama ada tanda'2 nak period. Dan hari yg sama 4petang saya repeat upt double line dah samar'2, malamnya repeat lagi dah negative pulak. Tapi saya still keluar darah macam period. If saya tak buat upt, memang saya akan ingat saya period biasa je sbb saya memang jenis period tak teratur. Apa maknanya ni? Ada sesiapa yg pernah alami macamni & apa pendapat anda semua ya? #period #uptpositif #uptnegatif

Period lewat 2 minggu, upt negative tetiba positive tapi keluar darah seperti period
1 Balas

takpe, try lagi upt esok pagi. kalau pagi tu double line, n malam tu 1 line. gi je lah check kat klinik . sebabnya resultnya pun buat kita was was

2y ago

Ouh yeke, okay'2 baik. Tq atas respond nya 🤗