Hamil 6 minggu tp ada Cyst

Hi saya baru 1st time ada pengalaaman hamil semua.. tdi check still nmpak kantung lgi.. so 3 mnggu doc sruh checkup lgi.. cuma herm.. ada CYST.. tp tk besar mana laagi.. apa yg patut buaat ya.. doc kte akan hilang tp ble tgk sinptom dia smua merasainya tdi.. terus jd terfikir bukan2.. baby okies ke? Baby de kekurangan ke? Mcm mana nie nk tempuh 9 bulan laama lagi tue.. herm.. 😭😭

2 Balas

rabu lepas sy buat scan baby, doctor scan ada cyst dlm 3cm tapi doctor kata normal, doctor suruh dtg lagi bila 10weeks, btw kandungan sy 7weeks+ tapi baby kecik 1week☹️

cyst normal sis. selalunya dia akan hilang sendiri nanti inshaAllah. tak ganggu baby pun.