Tanda tanda pregnant mcm mana?

Hi saya banyak nak tau tentang awal kehamilan Lately ni bawah perut sy ni kedap sakit berdenyut mcm krem pun ada Saya dah check pregnant test sebelum ni tp negative Tapi sampai hari ni masih on off sakit di sekeliling bawah perut apakah itu tanda ? Saya dh delay period 5 hari Masih menanti cahaya mata pertama Sy dh berkahwin hampir7 tahun Tlg bantu saya

1 Balas

Perubahan fizikal pun tanda2 pregnant. Yg ketara bila rasa mual. Try puan chek pregnant test waktu pg, seawal bgn pagi. Result pada waktu itu kebiasaan tepat. InsyaAllah akan ada rezeki puan n suami akan dtg. Yg penting jaga kesihatan puan baik2🎁

2y ago

Prefer jumpa doktor kakak sy pun kes sama mcm pn penantian tuk dptkan baby hmpir 7thn selepas refer doktor rupanya dia ada pycos. Tanda2 yg dihadapi sama mcm pregnant. Akhirkan dia wat keputusan operate n buang pycos skrg dah sihat. Sy doakan pn n kakak sy diberikan rezeki n ditiupkan malaikat kecil secepatnya… InshaAllah. Jaga kesihatan puan InshaAllah dipermudahkan ❤️