Adakah saya hamil?

Saya dah 4 bulan berkahwin , kali ni period saya 5 hari delay. Da 42 hari dr period hari pertama. Sebab period saya dalam 36 hari circle nya. Lately kerap rasa mencucuk cucuk di bawah perut bhgn rahim. Saya belom beli pregnancy test lagi. Adakah itu tanda pregnant? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

4 Balas

susah nak tahu sis. lain orang lain rasa dia. kalau saya rasa mcm sama je before pms. rupanya bukan period tapi pregnant. hari ketiga lewat terus saya beli upt and double line

Byk simptom seakan pregnant..kalau xnk beli upt test, jumpa doktor pon xpe kot nak scan terus xde masalah sis

kami pun tak blh jawab ya atau tidak.. buat upt dulu..

Beli pregnancy test sis, kita cuba je dulu hehe