Sakit perut

Macam mana nak tahu sakit perut tanda pregnant? Saya semalam start sakit perut memulas tapi x membuang. Dia on off. Harini start sakit balik. Nak kata mcm period pain bukan. Sbb ni kat abdomen. Ke angin 🥲 ##ingintahu

3 Balas

saya awal mengandung sakit perut on off.. masa 9weeks buka buku pink, doktor bagi ubat gastrik sebab saya asyik sakit perut tak selesa sangat.. lepas makan ubat gastrik, rase lega tak ada sakit perut.. better awk try buat test upt nak tahu pregnant ke tak.. kalau pregnant n sakit perut nonstop, pergi klinik..

Sakit perut ni ada banyak sebab sis. Tapi kalau sis nak tahu pregnant ke tak, boleh try ambik pregnancy test dulu.. tengok macam mana. 😊

Awk check UPT, kalau angin tu biasa org tak pregnant pun lalui