Suntikan Perancang Kehamilan

Saya ambil suntikan depo pada 21/5 yang lepas. Seminggu kemudian, ada darah turun selama 2 minggu. Saya assume itu period walaupun kuantiti tak banyak. Ada tak yang ambil suntikan depo dan apa kesannya pada anda?

7 Balas

saya nak tanya.. period saya sejak 2,3 bulan ni hanya datang 2 hari je.. lepas tu period saya selalu datang seminggu lebih awal dari tarikh period saya.. kenapa ye?

5y ago

sekejap sangat tu. kena kira cycle balik. better check dengan pakar sakit puan, jangan pergi klinik biasa.