Suntikan Perancang Kehamilan

Saya ambil suntikan depo pada 21/5 yang lepas. Seminggu kemudian, ada darah turun selama 2 minggu. Saya assume itu period walaupun kuantiti tak banyak. Ada tak yang ambil suntikan depo dan apa kesannya pada anda?

7 Balas

Suntikan depo mmg akan ganggu period.. sy dulu amik sebulan je dtg period.. lepas tu almost 3 tahun sy baru stop amik suntikan.. 3/4 bulan jugak perlukan masa nk regularkan balik period...

5y ago

Laen org laen badan sis.. ade org selera makan naik.. tp sy x pulak.. letih pon xde..