merokok

Saya ada tabiat merokok yg tak boleh buang.sejak mrngandung ni sy xboleh kurangkan malahan mcm xboleh kalau x merokok?

35 Balas

Kena istiqamahkan diri untuk tak merokok. Kadang benda ni mindset kita je. Contoh macam saya jenis susah nak makan ubat. Lagi2 kalau ubat besar. Tapi sejak pregnant, nak tak nak sy paksa jugak diri sy makan ubat yg klinik bagi. Demi anak dalam kandungan ni. Elok je pulak boleh telan. Awk cuba stop merokok demi baby tu ye. Good luck.

4y ago

Baiklah..insyaallah sy akan cuba.trimakasih atas nasihat ye sis