Siapa ada pengalaman threatened miscarriage atau kandungan terancam?

Saya ada kluar spotting coklat n dah refer hospital, doc dah scan perut skli tvs scan jgak. Kantung ada tp size janin kecik 😭 nak luruh jantung

22 Balas

Saya, jadi dr bagi ubat kuatkan rahim smpai 18w

2y ago

Klu kk mmg dia x akan bagi ubat kuatkan rahim, sis buka buku dlu n cite dekat nurse, klu dia x bagi, pi ke klinik swasta.

Brapa mggu kndungan tu sis?

2y ago

@nurul oh okay sis, kalau cam sy dulu 6w mcmtu ada keluar spotting, sikit and mcm dark brown risau sgt, tp pastu g scan ada nampak kantung and janin kcik🥹🥹🥹 Semoga sis and kandungan okay2 je🥰