Moga ada keajaiban

Mggu lps g scan 6w 4d ade kantung, janin n heartbeat. Khamis mggu lps ad spotting coklat n hr sabtu g scan tp heartbeat baby dah xde. Doc cakap baby growth je sepertimana kiraan cuma heartbeat dah xde. Doc terus buat surat refer ke pakar hospital. Lagi seminggu nak jumpe pakar. Sampai skrg sy still ada spotting coklat, tu pun sikit je..perut pun xsakit. Doakan moga ada keajaiban utk saya walopun hati ni dah redha da.

Moga ada keajaiban
5 Balas

Ya Allah. Besar dugaan awak. Moga ada keajaiban. Sabar dan banyak kan istighfar. Ye bukan mudah untuk terima semua ni. Saya last year pun lalui benda yang sama. 😢

moga ade keajaiban buat awk ye yunk, bnyk brdoa pjuk baby, sruh survive, jgn bnyk fkir zikir bnyk2 brserh spnuhnya kt allah. .. insha-allah ok je tu...

fikir yg baik2 yer,sis..sy pn camni setahun lalu..doc bg ubat kuat rahim..

Insyallah ok je. Jgn stress2 yg siss

💪🏼