Keputihan + coklat

Saya ada keluar macam tu..maaf kalau jijik tapi saya nak tahu pengalaman ibu ibu kat sini..apa perlu saya buat😭🙏

Keputihan + coklat
10 Balas

Boleh terus jumpa doc sis kalau nak tenangkan hati yg tertanya². Ikut pengalaman, jgn buat keje berat sangat sebab masih awal dan paling penting jaga makanan yg kte ambil. Elak gula putih, gandum dll. Klu ada rezeki lebih cuba makan banyak daging merah grass feed n minum air mineral yg baik.

1y ago

Oke sis terima kasihh semlm balik keje terus pegi klinik Alhamdulilahh scan tak de apa apa❤️

saya ada 2 pengalaman berbeza pasal brown spotting ni.. first masa sy 2nd pregnancy, ini tanda awal saya keguguran.. masa 3rd pregnancy pulak saya ada macam ni tapi tak berterusan keluar macam yg 2nd and saya banyakkan bedrest.. alhamdulillah yg ketiga ni masih survive dah 24weeks..

1y ago

Terima kasih yer

sy pernah masa 5w.. dua hari keluar keputihan mcm ni cmpur darah lendir.. sy masa tu blm ke dktor lg sbp masi awal kendungan.. lpas tu smpai la ke 8w.. sy g kelnik tuk sahkan kehamilan sy.. dan syukur.. baby sy dah npk jelas denyutan jantung pn dah nampak🥰

1y ago

Sis saya da pergi klinik Alhamdulilahh baby aktif terima kasih yer

melalui pengalaman saya , masa 1st pregnancy saya keluar cecair mcm ni jugak masa bayi umur 10minggu . makin lama makin bnyk keluar smpai keluar darah bbtol kaler merah . dia mcm awal period dan mmg xde rezeki saya keguguran 😭

1y ago

Berap ari sis ,sis keluar cecair macam ni

Saya pun camni minggu lepas, terus pergi klinik, doktor kata sebab penat sangat, Alhamdulillah baby semua okay xada bleeding dalam rahim, doktor just bagi ubat kuatkan rahim and banyak kan rest

1y ago

Oh oke oke tq

sayaa mcm sis jgakk. dari awal preggy smpai skrg 23 week keputihan byk warna kuning kdg smpai hijau. Doktor dh amik sample keputihan now tunggu result je belum keluar lagi 😢

1y ago

Skrang macam mana sis

dah berapa lama sis lendir mcmni? sbb sy pun ada juga.. skrg 8w, jumpa doc cuma bg ubat folic acid dan vitamin je.

1y ago

sis elak kan bersama dlu

Saya pun kerap keluar warna mcm tu bila amik sampel... Result nya ada sikit jgkitan kulat n gbs juga... Now 37w dah...

1y ago

Kerap tu sampai hari2 ke sis

Sis week keberapa, if masih awal normal je keluar mcm ni, tapi if berlanjutan kena jumpa doktor

1y ago

Hai sis saya da 11 week..okey sis terima kasih

sy pon kluar MCM ni smlm..now sy 37w 5d...smlm pergi hspital..baru 1cm..doc suruh balik

1y ago

Ohh yeke😢