Keputihan coklat

Assalamualaikum tak tahu nk ckp kat sapa.. nak tanya kalau sy bru 6 minggu tp keluar mcm keputihan warna coklat tu knp ye.. ade sesape tahu?#firstbaby #ingintahu #1stimemom

2 Balas

mggu ni saya 6 mggu tapi blm buat checkup.. setakat ni takder lg spotting,sbb sblm ni saya pena keguguran 2x..rasa trauma lg klo nmpk tanda2 bgitu

pergi jumpa Dr, takut tanda awal keguguran. Sy dulu mcm tu. Nanti Dr akan bg duphaston.