buasir terok

Saya ada buasir stage 3,sebelum mengandung lagi ini,skrg tengah mengandung 25 weeks,tak boleh nak banyak berdiri,buasir pasti terkeluar dan perih sangat,doc hanya bekalkan ubat lawas dan ubat insert je,ada sesiapa yg alami mcm sy?risau bila perut semakin besar,buasir tak boleh nak kecut balik dan tak boleh nak tolak masuk?

2 Balas

cam saya...mula prgnant cuma keluar je buasir tu tp ble peryt dh besar buang air esar keluar drah...n skang ni buasir tu keluar dan pedih sgt...ble x masuk kan sakit...ble bdiri msti kluar...dah bgtau dekat klinik tp depe x bt pape sbb risau tgh prgnant..

4y ago

sori sis silap...bukan sapu tp mnum 1 sudu setiap hari...sy dah bersalin..mse nk bersalin tu buasir klua dan mase pantang buasir tu masih kluar dan keras..sakit sgt...skang alhamdulillah pulih sikit..

Allahu.. semoga sis dberikan kekuatan dan ksembuhan..